Årstal

2023

Branding af cyber security virksomheden

Den nylig etableret virksomhed Atlas Cyber Group stod og manglede en visuel identitet – navnet var fundet, som havde udgangspunkt i fortællingen om kæmpen Atlas fra græsk mytologi.

DAY01 fik genopfrisket fortællingen og ud fra research, blev der skabt en modernisering af fortællingen, som passede til Atlas Cyber Group.Efter at have søgt og læst om kæmpen Atlas endte det med en planet med kundens værdifulde data inde i midten som Atlas Cyber Security beskytter.Det gjorde det til en unik historie for Atlas Cyber Group og et godt udgangspunkt for ikonet til logoet.

Med det på plads, kom de mange andre elementer på plads; skrifttyper, farver og webdesign. Men der manglede en ting – nogle unikke grafiske elementer, der kan vise kundernes forskellige og unikke data. Det var her kunstig intelligens kom ind i billedet – hvorfor ikke bruge den nye, spændende teknologi til grafisk at vise data på et organisk udtryk, der spiller sammen ed logoet?

Atlas Cyber Group står nu klar til at hjælpe virksomheder med diverse sikkerhedsmæssige udfordringer i cyberspace.

Andreas Kiær

Managing director

"

Det har været en fantastisk oplevelse at have Anders Juhl fra DAY01 til at stå for den grafiske profil for Atlas Cyber Group. Samarbejdet har været en problemfri fornøjelse, og slutresultatet er intet mindre end imponerende.

DAY01 har stået for design, logo, hjemmeside, mailsignatur, O365 templates, baggrundsskærme, LinkedIn-site og meget andet, hvilket har sikret en kontinuerlig grafisk rød tråd igennem alle medier og platforme.

Igennem processen har kontakten med Anders Juhl været tæt, og han har været meget lydhør overfor input, dog uden at gå på kompromis med designet, hvilket var meget vigtigt. Små og store ændringer i prioriteringerne af hvad der skulle være færdigt hvornår, er ligeledes blevet håndteret uden problemer.

Det har været en omfattende opgave, men den er blevet leveret til tiden, til prisen og over forventning! DAY01 og Anders Juhl kan varmt anbefales hvis man skal have lavet design, logo eller hjemmeside!